آیا برای راه اندازی وب سایت مجوز لازم است؟

مجوز راه اندازی وب سایت

یکی از سوالات متداول در مورد راه اندازی وب سایت این است که آیا برای این کار مجوز لازم است؟ با ما در این مقاله همراه باشید تا پاسخ این سوال را بیابیم.

انواع مجوزهای صادر شده برای وب سایت ها

بگذارید ابتدا با انواع مجوزهایی که به وب سایت ها صادر می شوند؛ آشنا شویم. این مجوزها به دو دسته تقسیم می شوند:

مجوزهای عمومی:

همانطور که از نامش مشخص است؛ یک مجوز عمومی مجوزی است که برای کسب و کارهای آنلاین عمومیت دارد. به عنوان مثال نماد اعتماد الکترونیکی یک مجوز عمومی است. وب سایت هایی که خدمات یا محصولاتی به کاربران ارائه می کنند می تواند با مراجعه به آدرس enamad.ir نماد اعتماد الکترونیکی دریافت کرده تا بتوانند درگاه بانکی دریافت کنند.

مجوزهای اختصاصی هر صنف:

وب سایت هایی که در زمینه یک صنف خاص فعالیت می کنند؛ نیاز به اخذ مجوز آن گروه صنفی دارند. به عنوان مثال وب سایتی که در زمینه فروش محصولات فرهنگی فعالیت می کند به مجوز وزارت ارشاد نیاز دارد.

مجوزهای لازم برای راه اندازی وب سایت

اکنون که با انواع مجوزها آشنا شدیم می توانیم به سوالمان پاسخ دهیم. به طور کلی برای راه اندازی یک وب سایت نیاز به اخذ هیچ مجوز خاصی وجود ندارد. بنابراین امکان راه اندازی وب سایت بدون مجوز هم وجود دارد. اما نکته مهم این است که هر کس قبل از اقدام به راه اندازی یک وب سایت و یا اخذ مجوز باید به هدف خود از راه اندازی آن فکر کند. به عنوان مثال کسی که می خواهد یک وبلاگ داشته باشد و در آن در مورد نظرات و تفکراتش صحبت کند؛ قطعا به مجوز نیازی ندارد. اما کسی که مایل به راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی است و برای آن درگاه پرداخت نیز می خواهد؛ باید مجوز بگیرد. در ادامه چند مثال از کسب و کارهای اینترنتی و مجوزهای لازم برای آن ها آورده ایم.

مجوز راه اندازی وب سایت

مجوزهای لازم برای فروشگاه اینترنتی

برای راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی می توان مجوزهای زیر را گرفت:

  • نماد اعتماد الکترونیکی
  • مجوز ستاد ساماندهی
  • مجوز نظام صنفی کسب و کارهای اینترنتی
  • ثبت برند به صورت آنلاین

مجوزهای لازم برای وب سایت صرافی ارز دیجیتال

برای راه اندازی صرافی ارز دیجیتال امکان دریافت مجوز از بانک مرکزی وجود دارد. برای این منظور باید مدارک برابر اصل ثبت شرکت را به صورت مهر و موم شده به همراه  ضمانتنامه حسن اجرای تعهدات به بانک مرکزی ارائه داد. مدارک زیر هنگام مراجعه به بانک مرکزی لازم است:

  • اساسنامه اصل شرکت
  • ضمانت بانکی
  • جواز تاسیس
  • آگهی ثبت موسسه
  • گواهینامه مهارت اتجام عملیات صرافی ارز های دیجیتال
  • ارائه نسخه برابر اصل روزنامه ای که در آن آگهی تاسیس شرکت و آخرین تغییرات مربوط به سهام داران آمده است.

منتوروید چه خدماتی در زمینه طراحی و راه اندازی وب سایت ارائه می دهد؟

تیم منتوروید یک تیم حرفه ای و قوی در زمینه طراحی وب سایت است که یکی از بهترین اسکریپت های طراحی سایت صرافی ارز دیجیتال را تهیه کرده است. این اسکریپت از مجموعه ای از کاربردی ترین خدمات برخوردار است و به کمک آن شما هم می توانید یک صرافی ارز دیجیتال راه اندازی کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *